Wat er komen gaat

Hai folks,

Na weer een druk en schitterend weekend waar wij in Historisch Zoetermeer enkele optredens hebben verzorgd en op zondag bij de Clan MacGillavry Nederland zijn geweest om een muzikaal verrassings- bezoek te brengen is het weer even rustig aan het Sassenachs front met betrekking tot optredens.

Het eerste versterkte optreden is op 24 november bij Ottopop in Ottoland Sassenachs treden hier versterkt op. Tijden etc zijn nog niet bekend, hou de site van Ottopop in de gaten (ottopop.nl) Het jaar wordt afgeslolen met het traditionele Midwinterfair Archeon (archeon.nl) op 9 en 10 december waar wij weer 2 dagen zullen knallen in het park!

In de tussentijd zijn wij uiteraard bezig enkele nieuwe nummers in te studeren met een speciaal nummer voor onze grote vriend Meini Zweep, omdat het festival in Groningen (Middeleeuws Winschoten) alweer 5 jaar bestaat en hij dit speciale verzoek had, wordt een speciaal nummer en heelt iets met Zweeds” De optredens voor volgend jaar komen alweer binnen. Bekijk hiervoor onze agenda.

Sassenachs gaan aan het begin 2018, voor het seizoen officieel begint weer in de popcentrale een optreden verzorgen. Uiteraard weer een voorprogramma waarna Sassenachs zich weer van hun energieke kant laten zien! Deze avond zal dan ook in het kader staan van de Stichting Return to base http://returntobase.nl waar sassenachs zich mee hebben geconformeerd en waar de opbrengst naar toe zal gaan!

Sassenachs zullen mogelijk deel nemen in Schotland aan de Kiltwalk voor het ophalen van geld voor het goede doel, samen met Nederlandse/Schotse mariniers ea. zullen zij deelnemen aan dit evenement mbt de muzikale omlijsting bij binnenkomst en het versterkt spelen op de sluitingsavond!
The laird gaat ook proberen mee te lopen en wel de afstand van 40 km, altijd een uitdaging!

Ook de banden worden aangehaald met de clan (clanmacqillavrv.nl), een fijne groep clansman and woman waarwij hebben gespeeld! Maar ook in de banden met de Clan Mackinnon, de Duitse clans en aanverwante groepen zullen Sassenachs tijd en effort gaan steken!

Kijkend naar de toekomst zal 2019 een bijzonder jaar worden voor de Sassenachs. Grote plannen waar veel energie in gestoken moet worden. Zodra er iets meer concreet wordt zullen wij jullie op de hoogte brengen maar dat het iets bijzonders wordt staat dat vast! Jullie zien wij zitten niet te stil en zijn volop in beweging, elke maand weer een stukje verder en beter, wij gaan ervoor en hopen jullie allemaal te kunnen ontmoeten bij een van onze optredens want wij maken de muziek en jullie de sfeer, dat geeft onze band altijd een boost!

Sassenachs Gu Brath