Sassenachs 2018, en door!

Hai folks,

Het was een klein beetje stil op onze facebook pagina maar daar gaat binnen kort weer verandering in komen. Een nieuw muziek seizoen komt er weer aan en dat betekend voor Sassenachs weer volop drukte! Uiteraard zullen er dan weer velen verhalen video’s en foto’s gepubliceerd worden. ln verband met onderhoud zijn er enkele versterkers en instrumenten weggebracht naar de reparateur en wij hopen dat wij deze op korte termijn weer terug krijgen zodat wij zonder mankementen onze optredens kunnen gaan uitvoeren.

Op het ogenblik zijn wij hard bezig ons repertoire on stage aan te vullen met nieuwe nummers die weer voor een ouderwets Sassenachs feestje moeten gaan zorgen en wij hopen deze op 7 april te kunnen gaan spelen ! En over een feestje gesproken, idd 7 april aanstaande zullen Sassenachs met gast zangers Linde Wattel en de Old man Fergus een benefiet avond verzorgen in de
popcentrale te Dordrecht.

De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de stichting Return to Base welke oa de doelstelling heeft de gewonde, geblesseerde of door ziekte invalide (oud) defensie medewerkers samen te brengen in en sportieve setting en meer informatie kunnen jullie over de doelstellingen vinden op de site van returntobase.nl Op deze avond staat er ook een stand waar informatie ingewonnen kan worden en artikelen te koop worden aangeboden ter ondersteuning van de doelstelling van de Stichting Return to Base.

Tijdens deze avond zal er door zijn Sassenachs een bijzonder mededeling gedaan worden waarvan wij hopen daar heel veel mensen mee blij te kunnen gaan maken en waar wij op ons facebook enige tijd geleden al een klein stukje van de sluier hebben opgelicht!

Wij hopen dat wij ouderwets feestje die avond “volle bak” hebben en deze avond weer een mag gaan worden ! Kaarten zijn nu te koop online bij de popcentrale

Na dit optreden gaan Sassenachs weer naar het land Elfia om daar met onze clan het eerste kampement van het jaar te gaan houden waar wij weer op het veld onze muziek en shows gaan uitvoeren. Het kampement wordt steeds uitgebreider en lijkt dan wel op een Sassenachs village! Als je op de Elf bent  kom gerust in ons “dorp” kijken en genieten van wat er allemaal aan activiteiten plaats vind, ons dorp heeft een open karakter dus iedereen is welkom !

Op onze website Sassenachs.nl staat de actuele agenda, dus wilje ons zien en/of ontmoeten kijk dan op onze site !

Op 12 mei zal Sassenachs aanwezig zijn op het malieveld in Den Haag ivm met de mars voor onafhankelijk Schotland !

De mars zalweer begeleid worden door onze piper, en wij zullen daarna onze muzikale bijdrage leveren aan het programma waar ook diverse sprekers uit Schotland zullen komen Het programma wordt op rond en op het malieveld gehouden is toegang is uiteraard vrij!

Greetz, the Laird